Bröllop på logen


Vår loge är den perfekta platsen för ett bröllop med klass i lantlig miljö. Här finns stora utrymmen att använda i hela 700 kvm. Här finns scen, PA-system (För band & dj), talanläggning med headset, myggor och trådlösa mikrofoner, discobelysning, rökmaskin och projektor. Upplevelsen med ljusinsläppet från brädorna och det höga taket gör lokalen magisk. Vår  stimulansbelysning gör att man kan färgsätta lokalen på kvällen.

Bröllop & Vigsel


Vår loge är så pass stor att man kan ha vigsel och bröllopsfesten i samma lokaler. På logen har vi gamla kyrkbänkar vi använder till vigsel. Det är sällan en bröllopscermoni blir finare än i en miljö med logens vackra bjälklag. Det ena behöver inte utesluta det andra. Det går även vid hösten och vårens mörker att ha vigselceremoni i logen, och därefter bröllopsmiddag och fest i Bränneriet.

Bröllop i Bränneriet


Skapa din egen högtid eller mötesplats hos oss på Bränneriet i Lyngby. Vi erbjuder en unik miljö i det nyrenoverade Bränneri som byggdes 1820 och producerade brännvin från potatis fram till 70-talet. Bränneriet är en kulturbyggnad som finns avbildad på museet i Kristianstad på grund av sin speciella fasad av gråsten. Nu är det en modern fest/möteslokal med god tillgänglighet och en inredning där gammalt och nytt möter varandra och skapar en annorlunda atmosfär. Här finns hela fyra våningar att använda till sitt bröllop. Vilket gör att man kan dela upp sin kväll i olika skepnader.

Utomhusvigsel


På vår fina innergård finns möjlighet till vigsel. Miljön är helt fantastisk i Bränneriets omgivning runt gården. Med vår fantastiska allé i anslutning finns möjlighet till entré i häst och vagn. Vill man, så finns tillgång till tält, dekorationspelare för blomster, och bänkar till gäster.